DANSEKURSUS I CUBA - DEN ULTIMATIVE SALSAOPLEVELSE
J J J J J J J

En uforglemmelig oplevelse
Tag med SalsaEnergia til salsaens hjemland og få én af dit livs störste salsaoplevelser. Cuba byder på en livsglad og gästfri befolkning, fantastiske landskaber med rigt varieret flora og fauna, paradisiske strande med kridhvidt sand og svajende palmer, en rig kulturhistorie med blandt andet majestätiske bygninger fra kolonitiden og amerikanske dollargrin fra 50’erne, rom og cigarer i verdensklasse - og én af verdens rigeste og mest originale musiktraditioner.

På denne rejse giver vi dig det bedste af Vestcuba. Du vil blive undervist af nogle af landets bedste danselärere, komme tät på lokalbefolkningen, udforske den frodige natur, og föle dig sat tilbage i tiden i det gamle Havana. Og du vil ikke kunne stå stille et eneste öjeblik, for salsarytmerne pulserer dögnet rundt på cd-afspillerne, gadehjörnerne, caféerne, natklubberne og spillestederne– bienvenido!

Dine rejseledere er danserne/instruktörerne Manja Höjgaard (DK) og Reynold Prieto Aguilera (CU) fra SalsaEnergia. Vi taler dansk, svensk, engelsk, spansk og en smule tysk, og vil väre til rådighed på hele rejsen.

© SalsaEnergia ©
Escuela de Bailes Cubanos

Turpakkens indhold|Frivillige aktiviteter|Praktiske oplysninger|Kontakt