Gratis sommerdans i Fælledparken

Skal du en tur til København?

Så find danseskoene frem og få sus i skørterne! Københavns Kommune gentager succesen med parkdans under åben himmel og indbyder til sommerdans i Fælledparken fra 26. juni til 27. juli.


Igen i år vil et stort dansegulv med funklende lyskæder, på hjørnet af Øster Allè og Borgmester Jensens Allè, danne en hyggelig ramme om mange gode danseoplevelser på tværs af aldersgrupper, kulturer og nationaliteter.

Mandag til torsdag aften kl. 19-22 vil der være gratis danseundervisning for begyndere i forskellige stilarter, og DJ`s spiller bagefter op til fri dans. Alle er velkomne og stemningen er glad og afslappet.

Programmet vil de første fire uger byde på swingdans om mandagen, salsa om tirsdagen, tango om onsdagen og skiftevis bollywood dance og square dance om torsdagen. Hvorimod den sidste uge i år har nye stilarter på programmet: Cubansk rumba om mandagen, græsk dans om tirsdagen, standarddans om onsdagen og vestafrikansk dans til live musik om torsdagen.

Sommerdans for børn er efter sidste års store succes på programmet igen hver torsdag eftermiddag: børn indtil 7 år kl.14-15 og for de større kl. 15-16.

Sommerdans i Fælledparken har de sidste 6 år været en kæmpe succes, så puds danseskoene, pak madkurven og tag familie, venner, naboer og kollegaer med til alverdens uforglemmelige danseoplevelser i de lyse sommernætter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program for sommerdans
Sommerdans for børn og voksne

 

Det danske sommervejr er jo lunefuldt og i tilfælde af regn aflyses arrangementet. Eventuel aflysning oplyses på dagen efter kl. 16.00 på tlf.: 33667441.

Yderligere information og oplysninger kan fås på www.kk.dk/sommerdans