Come Together!

cometogether

Salsa, Standard/Latin og Argentinsk Tango bygger bro

Weekenden lørdag den 21. og 22. september 2013 arrangerer Aalborg Salsaforening og Aalborg Danse Center et fælles arrangement, hvor tre stilarter inden for dansens verden, for første gang i Aalborg, mødes i fællesskab.

Vi er meget stolte over at kunne præsentere et program, hvor man kan blive introduceret til Salsa, Bachata, Zouk, Standard/Latin og Argentinsk Tango, på begynderniveau i løbet af weekenden. På den måde får alle deltagerne en enestående chance for at prøve alle stilarterne. For de mere rutinerede vil der også være Rueda de Casino, salsa, Bachata og Zouk på flere niveauer, så der er noget for en hver smag.

For initiativtagerne er dansen et universelt sprog, som har en speciel egenskab til at krydse alle politiske, kulturelle og etniske grænser, samt at forene mennesker i fred og venskab, og vi håber at dette arrangement kan være med til at bygge bro, og skabe samarbejde omkring dansekulturen i Aalborg.

Undervisningen finder sted i Aalborg Danse Centers lokaler på Sohngaardsholmsvej, og så afholder vi et brag af en fest, i de smukke lokaler på Østeraa lørdag aften. Der er mulighed for at vælge en lækker buffet til denne aften, der leveres af slagteren i Hasseris.

Tilmeldingen foregår via Aalborg Salsaforenings hjemmeside: www.aalborgsalsa.dk, hvor man blot følger anvisningen. Programmet for weekenden kan ses nedenfor.

Det er vores mål, at ”Come Together” skal blive en tilbagevendende begivenhed. Vi glæder os allerede til at høste erfaringerne og gøre det endnu mere spændende og festligt næste gang.

Velkommen!

Med venlig hilsen

Aalborg Danse Center                   Aalborg Salsaforening

Martin Holleufer                              Lene Rønn

Mail: maho.dans@stofanet.dk        Mail: lene@aalborgsalsa.dk