Undervisere

 

Anita Madsen:

For mig er salsa først og fremmest livsglæde og en måde at udtrykke sig på. Det er også et "sted", hvor kvinder får lov at være feminine og mænd maskuline. Netop forskellen, men og samspillet, mellem mand og kvinde prioriterer jeg højt i min undervisning. Så mænd, I får lov til at bestemme og føre! Og kvinder, I må bare underkaste jer! Så det stiller krav til begge køn.

Jeg har selv danset Salsa i godt 3 år og undervist i 1½ år. Min ambition er, at videregive den danseglæde jeg selv føler, og at give andre mulighed for at lege med musik og krop på en anderledes måde, mens man har det sjovt.

 

Helene Ulriksen:

Jeg er 26 år gammel. Uddannet musikpædagog/musiker på Center for Rytmisk Musik og Bevægelse (CRMB) i Silkeborg i 1997 med sang som hovedinstrument, men min dansemæssige - og musikalske - karriere startede længe før. Jeg lærte Salsaen at kende i 1991, og i 1992 begyndte jeg at undervise. Først for sjov, men senere i foråret 1994 fik jeg chancen for at få mit første rigtige salsa-hold. Siden har jeg undervist mere mere, og jeg er blevet rigtig bidt af salsa.

Jeg har været på studietur på Cuba to gange og skal for øvrigt afsted igen. Jeg er faldet for den cubanske dans - og specielt salsaen, fordi man danser med hele kroppen. Jeg mener, at det er vigtigt at kommunikere med hinanden og ikke bare danse salsa for at lire en masse variationer af i en fart. Dermed har jeg ikke sagt, at jeg er modstander af variationer, men at de skal integreres i salsaen med kropslighed, kropsholdninger og stil/naturlig stil.

 

Gå til toppen

Spørgsmål og forslag ang. web-side bedes rettet til Web-master.

For yderligere information, kontakt venligst A.S.F.'s bestyrelse.